dastex ist Ihnen seit 1979 ein kompetenter Ansprechpartner in allen Fragen rund um den Reinraum. Eine Maxime unseres Hauses ist, dass ein optimales Angebot an reinraum-Produkten nur entstehen und sich kontinuierlich weiterent-wickeln kann.
Het reinigen van cleanrooms is een van de voorwaarden om een cleanroom in de conditie te houden waarvoor zij is bestemd. DE KLOP GROEP is gespecialiseerd in het reinigen van cleanrooms, en kan deze speciale manier van reinigen volledig voor u verzorgen.
Private label van met name high-end disposable producten en reiniging en desinfectiemiddelen dat door diverse cleanroom leveranciers in Europa wordt gedistribueerd.
DuPont Tyvek overalls zijn de schoonste overalls die verkrijgbaar zijn. Niet zo comfortabel als wasbare nylon/polyester pakken, maar de meest comfortabele disposable overall. Ook overschoenen, mouwovertrekken, hoofdkappen etc.
Maatwerk meubilair voor cleanrooms
Dycem is dé fabrikant op het gebied van permanente kleefvloeren en matten met veel techniek als zilver om bacteriën af te doden. De vloeren trekken stofdeeltjes aan uit de lucht en van schoeisel of wielen. Dycem wordt vaak geplaatst bij sluizen of in gangen. Techtrak heeft vergelijkbare vloeren.