Om het schoonmaakresultaat in een cleanroom-omgeving te garanderen is het juist opleiden van de medewerkers van het grootste belang. Cantorclin zorgt voor gecertificeerde training en begeleiding on-the-job. Vanuit Cantorclin Academy organiseert Cantorclin jaarlijks een aantal in-house trainingen.
CDC is a specialist design and build contractor offering bespoke project solutions. From aerospace, biotechnology and defence through to food, healthcare and pharmaceuticals....critical-controlled environments are more prevalent in industry than ever before.
Cleanroom Combination Group realiseert cleanrooms en geclassificeerde ruimtes in alle ISO klassen in de meest uiteenlopende branches.
Cleanroom Systems International (CSI B.V.) opereert binnen Europa met projecten die gericht zijn op de verbouwing en inrichting van gebouwen die schone lucht vereisen. Dit verspreidt zich over vele sectoren, zoals bijvoorbeeld de farmaceutische sector, chemische industrie en zorgsector.
Cleanroomshop claimt distributiepartner te zijn van Ecolab Healthcare, Shield Medicare en Schulke. Dit bedrijf verkoop de producten voor scherpe prijzen, tot aan complete LAF-kasten toe. Scherpe prijzen en geen service als klachtafhandeling, verstrekking van certificaten en dergelijke.
Leverancier van preciesiedoekjes voor de cleanroom
CMI SALES is in 2008 opgericht in Anderlues onder de naam Data Logging and Calibrations (DLC) en specialiseert zich in het bieden van service en het leveren van de produkten die daar verband mee houden.
Oostenrijks bedrijf dat lokaal cleanroomproducten verkoopt en voornamelijk in Duitsland ook trainingen verzorgd.
From cleanroom design to installation you are involved all the way through the cleanroom construction process. Connect 2 Cleanrooms work with you to deliver your bespoke cleanroom, meeting your needs and requirements.
Eén van de grootste merken op het gebied van innovatieve schoonmaakproducten voor kritische omgevingen. Dit merk wordt in de Benelux gedistribueerd door STAXS.