Für jeden Reinraum ist die Hygiene und damit die Reinigung für den Erhalt des Reinraum-Status genauso entscheidend wie die Konstruktion selbst. Wir von Hydroflex verfolgen daher einen ganzheitlichen Ansatz und sind Ihr Vertrauenspartner rund um die Reinraum-Reinigung und Hygiene.
Hét bedrijf op cleanroomgebied. Er is geen bedrijf met een cleanroom in de Benelux die geen klant is. STAXS is marktleider op dit gebied. Geeft trainingen, volledig productgamma, eigen cleanroomwasserij, etc.
Berendsen is een cleanroomwasserij en Europees marktleider op het gebied van cleanroomtextiel. Hierbij kunt u denken aan cleanroomkleding voor de farmaceutische industrie, ESD-omgevingen en reinigingssystemen..
Private label van met name high-end disposable producten en reiniging en desinfectiemiddelen dat door diverse cleanroom leveranciers in Europa wordt gedistribueerd.
Innovative Cleaning Tools for Critical Environments
Eén van de grootste merken op het gebied van innovatieve schoonmaakproducten voor kritische omgevingen. Dit merk wordt in de Benelux gedistribueerd door STAXS.