Brecon

Een cleanroom moet voldoen aan strenge eisen.

Een cleanroom moet daarbij altijd voldoen aan strenge eisen, die door de industrie en opdrachtgever zijn bepaald. Stofdeeltjes, ziektekiemen en micro-organismen kunnen werkzaamheden of experimenten in bepaalde branches grondig verstoren of onmogelijk maken. Een cleanroom vormt dan de oplossing. Hierin kan de concentratie van deeltjes, kiemen en/of organismen binnen gespecificeerde grenzen worden gehouden. Om dit te bereiken wordt de lucht in deze "schone ruimte" continu gerecirculeerd en gefilterd. De grenswaarden zijn gedefinieerd volgens verschillende richtlijnen en standaarden. Aan een cleanroom (klasse) worden dan ook strenge eisen gesteld.
Healthcare is ook zo'n belangrijke sector voor Brecon om hier met haar cleanroom oplossingen en innovaties in te spelen bij bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg en werken aan de kwaliteit van ons leven te verbeteren.

Een turnkey cleanroom van Brecon.

Brecon kan u van A tot Z begeleiden; in het verstrekken van advies, cleanroom design, cleanroom engineering tot en met de realisatie en de inrichting van uw cleanroom. Wij noemen dit turnkey. Alle technische aspecten en bouwkundige zaken worden vooraf uitvoerig gedefinieerd en met u doorgenomen.
Het uitgebreide scala van industrieën waarvoor wij cleanrooms hebben gerealiseerd staan borg voor ons succes en deskundigheid en wij mogen ons dan ook beroepen op succesvolle relaties; zoals de cleanrooms van ASML, Banner Pharmacaps en Intervet in Boxmeer, om er een paar te noemen.