Hét bedrijf op cleanroomgebied. Er is geen bedrijf met een cleanroom in de Benelux die geen klant is. STAXS is marktleider op dit gebied. Geeft trainingen, volledig productgamma, eigen cleanroomwasserij, etc.
Als dé specialist in schone lucht draait het bij Interflow allemaal om schone lucht in productieomgevingen met als doel product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt projecten op dit gebied.
De cleanroom technologie begint bij Brecon, de specialist voor een breed scala aan cleanroom innovaties en toepassingen. De veelzijdigheid van ons maatwerk -en modulaire cleanrooms betekent dat wij voor onze opdrachtgevers succesvolle cleanroom projecten hebben mogen realiseren.
Hosokawa Micron designs and builds a full range of Pharmaceutical Isolators including systems which are designed to achieve Occupational Exposure Limits (OELs) down to 10 ng/m3( 8hr TWA).
F.P.S. offers a full range of services for the pharmaceutical, food, cosmetic and chemical industry, from initial definition of proper solution to validation and maintenance activities.
ABN realiseert cleanrooms en geclassificeerde ruimtes in alle ISO , BSL en cGMP classificaties in de meest uiteenlopende branches.
Zwitsers bedrijf dat RVS oplossingen levert. Van trechters, containers en cilinders tot complete isolatoren.
ProCleanroom is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en valideren van modulaire en mobiele cleanrooms en laminaire flowkasten. Wij onderscheiden ons op ons extreem laag energieverbruik en hoge mate van flexibiliteit en kwaliteit. Wij bieden de laagste operationele kosten in de markt.